Kao vodeći svjetski portal za zamjenu kuće po principu “ja sam u tvojoj kući, dok si ti u mojoj,” HomeExchange.com ovom vam prilikom predstavlja 12 svjetskih destinacija za zamjenu na različitim stranama svijeta.

Ono što je zajedničko ovim lokacijama je mogućnost da tamo boravite besplatno, bez kune, eura, dolara ili pesosa, a novac umjesto na smještaj potrošite na nezaboravne trenutke. Boravite bilo gdje na svijetu zamjenom svoje kuće, stana, vikendice ili apartmana, i priuštite si odmor iz snova. Birajte:

Snijeg na plaži južnog Islanda Kuća brod ispod Pont de la Concorde, Pariz, FrancuskaFascinantan pogled s vile u KostarikiSpavaća soba starog sasmostana, Matero, Italija

Nebo u Queenstown, Novi Zeland15 metarska jedrilica za zamjenu u Grčkoj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunshine Coast, JAR

 Tropska villa, Pukhet, Tajland

 Ekološka “Hobbit” kuća u Alsaceu, Francuska

 Autentična farma kave u Sao Paulu, Brazil

 Kućica sedam patuljaka u Normandiji, Francuska

 

 

Romantic Houseboat in Amsterdam, Netherlands

 

Za GIF varijantu pregleda fotografija koristite sljedeći link:

 

HomeExchange.com
Davne 1992. godine Ed Kushins iz Kalifornije je osnovao HomeExchange.com, pionir ovakvog tipa zamjene. Danas je to najveći i najbrže rastući portal za zamjenu smještajnih kapaciteta za vrijeme putovanja. Procjenjuje se da će u 2013. godine članovi ostvariti preko 75.000 zamjena u 154 države. HomeExchange.com omogućava obiteljima diljem svijeta da zamjene svoju kuću ili stan i uživaju u jedinstvenom putovanju, neistraženim destinacijama i novim doživljajima. HomeExchange.com dostupan je na 16 svjetskih jezika.
Od 2012. godine postoji i sestrinska stranica HomeExchangeGold.com, namijenjena luksuznim nekretninama.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju