1. Kwai Jungle Rafts Resort - Kanchanaburi, Tajland
Ovaj zanimljiv botel se nalazi na rijeci Kwai u Tajlandu, a nudi 120 egzotičnih soba čija cijena se kreće od 150 do 200 dolara po noćenju. Opremljen je autohtonim namještajem od bambusa, a nudi i privatne terase. Da ne pričamo kako je jednostavno skočiti u vodu...

2. Salt & Sill - Kladesholmen, Švedska
Ovaj botel smješten je na rijeci Skaferrak, a nudi svega 23 sobe. Nešto je skuplji od našeg prethodnih botela te ćete tako u njemu noćenje platiti od 250 do čak 450 dolara. Prava sitnica za sve ljubitelje skandinavskih rijeka. Opremljen je baš moderno skandinavski, što u prijevodu znači "puno IKEA-e".

3. The Queen Mary - Long beach, Kalifornija
Ovo je jedan od legendarnih botela koje zaista vrijedi vidjeti. Noćenje košta od 76 do 160 dolara, a nudi čak 346 soba. To je zaista jedan prvoklasan hotel, koji je davnih dana bio kruzer. Opremljen je svim popratnim sadržajima kao da je to ostao sve do danas.

4. Yelow Submarine, Joker Boat & Titanic Hotel, Albert Dock, Liverpool, Engleska

Ovaj se botel nalazi na rijeci Mersey, a nudi smještaj za svega 6 do 9 osoba. Noćenje po osobi iznosi od 300 do 700 dolara, a smješten je u - podmornici. Proglašen je najboljim apartmanom / brodom na svijetu tako da ako imate prilike – svakako vam ga preporučujemo.

5. Hotel CPHLiving – Kopenhagen, Danska
Hotel CPHLiving je smješten u kopenhagenskoj luci, a nudi smještaj u 12 moderno opremljenih soba. Tu je i izvrsna pansionska usluga, kao i posebna stijena koja se proteže od poda do plafona, a kroz koju gosti mogu uživati u pogledu na luku.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju