Kuhar Carles Gaig, nagrađen sa Michelin zvjezdicom za restoran Gaig, kuha ukusna jela u - autobusu. Sličan turističkom autobusu, ovaj na prvom katu ima odvojenu kuhinju sa staklenim zidovima, tako da dok se vozite imate spektakularan pogled na sve strane.

U trendu Pileći paprikaš Tjedni jelovnik Zasitna su, fina i rade se bez puno muke: Sedam predobrih jela za svaki dan ovog tjedna Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura Kuća za odmor Out House, Sv. Ivan Zelina, Airbnb - 9 Mir i tišina Pola sata od Zagreba: Kuća s bazenom za vikend-odmor u kojoj vam nitko neće smetati

I dok vam pogled puca na Batlló, La Pedrera, Sagradu Familiu, Torre Agbar, Arc del Triomf, Plazu de Espanya, svaki putnik dobiva i iPad kako bi se upoznao s Barcelonom.

Večera uključuje hladna jela: Juhu od rajčice, file od bakalara, endiviju s romesco umakom, škampe s bosiljkom, jagode i kruh s maslinovim uljem. Od toplih jela možete birati između foie gras s tikvicama, raviola s umakom, šparoga s plavim sirom ili kanelona s bešamel umakom. Glavno jelo je divljač na kraljevski s gljivama i krumpirom, a za desert creme brulee.

Za obilazak i večeru koja traje 3 sata, ulaznica stoji 95 € po osobi. Skupo, ali neponovljivo!