Uz vatromet i dalmatinsku pjesmu u Biogradu na Moru u četvrtak je službeno otvoren najveći vodeni park u Dalmaciji s čak 14 vodenih atrakcija i najvećim toboganom u Hrvatskoj.

"Gradilište vodenog parka otvoreno je još prošle godine s ciljem povećanja posjetitelja za čak 60 posto. Kompletan park se sada ukupno prostire na više od 6,5 hektara od čega 2 hektra zauzimaju novootvorene vodene atrakcije", istaknuo je Josip Zurak, direktor marketinga u Dalmalandu.

"Ovo je pravi centar zabave za sve obitelji s djecom, bili oni veliki, mali ili tinejdžeri. Otvorili smo vodeni park na koji smo iznimno ponosni, sada je on i službeno postao dio zabavnog centra u Biogradu, gdje već imamo veliki Fun park", napomenuo je Franjo Koletić, jedan od vlasnika.

Na službenom otvorenju uzvanicima su predstavljene vodene atrakcije među kojima je i najveći tobogan u Hrvatskoj. Imena svih atrakcija povezana su s Dalmacijom, a ljubitelji adrenalina mogu birati među kompleksom bazena, skakaonica, uživanja na valovima, ali i jedinstvenom iskustvu spuštanja niz tobogan s vizualnim efektima u unutrašnjosti cijevi, kao i na toboganu koji mjeri brzinu spusta.

Kao mjesto koje je prvenstveno namijenjeno obiteljskom turizmu, vodeni park ponosi se bazenima za najmlađe, s mnoštvom zabavnog vodenog sadržaja.

Više o Dalmalandu doznajte na službenim stranicama.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju