U uzaludnoj potrazi za plažom na kojoj se mirne duše može provesti cijeli dan, vlasnici Beach Bara Casa del padrone između grada Krka i Punta odlučili su napraviti upravo to – dnevni boravak koji se u popodnevnim satima pretvara u mjesto za zabavu uz pregršt dobre muzike i šarenih pića. 

Već od ranog jutra u Dunat se dolazi na kavu i kupanje, a tko voli, može započeti dan mjehurićima u čaši. Beach bar radi već od osam sati ujutro, a zatvara se dva sata nakon ponoći.

Kava i kroasan s pogledom na otočić Košljun i marinu Punat u lijepom interijeru „začinjenom“ zanimljivim detaljima poput oslikanih bačava savršena su uvertira za kupanac.

Unajmite li ležaljku i suncobran, dobit ćete i ručnik, bočicu vode i osvježavajuće kriške lubenice ili neko drugo, sezonsko voće, a proradi li glad, snaga se može vratiti nekim od malih zalogaja u baru.

Frigani inćuni, tuna ili lignje, kao i ljetne salate, burgeri te plate s domaćim ovčjim sirom i voćem pružit će dovoljno energije za neku od morskih aktivnosti.

Beach Bar Casa del padrone - 6 Beach Bar Casa del padrone - 6 (Foto: Facebook: Beach Bar Casa del padrone)

Wakeboard, windsurfing, ronjenje ili odlazak na vožnju gliserom na raspolaganju su pobornicima aktivnog odmora, a oni koji više uživaju u opuštanju masažom mogu se prepustiti vještim rukama prema jednom od programa uz malu pomoć aromatičnih ulja.

Austrijska jezera - 11 Putovanja Kako provesti idealna 24 sata na austrijskim jezerima?

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju