Jeste li spremni za najveći Pool Party na našem području? Ostalo nam je još malo ljeta stoga je red da ga iskoristimo na najbolji mogući način, a koji je bolji način od Pool partya?

U petak, 12. kolovoza 2016. LifeClass Terme Sveti Martin pripremaju najveći vodeni party do sad, imena 'Punkufer Pool Party'. Zabava na otvorenom, praćena plesnim hitovima i šarenim koktelima, i sve to na Aquaparku Termi koje će svoje radno vrijeme produljiti sve do pola noći. Da će biti ludo pobrinut će se DJ Godji koji će svojim hitovima dovesti atmosferu do usijanja, a animacijski tim Termi Sveti Martin pripremio je mnoštvo zabavnih igara u kojima ćete svojim sudjelovanjem moći osvojiti neke od mnogobrojnih i vrijednih nagrada.

Ekipa portala Punkufer.hr pobrinut će se da na samom party-u imamo Punkufer chill zonu na kojoj ćete se moći fotkati u jednoj od svjetskih metropola, objaviti fotku na fejsu ili Instagramu s hashtagovima te osvojiti vrijedne nagrade!*

Kako je ljeto poznato po osvježavajućim koktelima tako su za sve goste osmišljeni i kreativni osvježavajući kokteli koje ćete moći naručiti po promotivnim cijenama, a da zabava bude još bolja tu je i bogata ponuda hrane i pića koja će biti dostupna u više gastro punktova.

No nećemo stati samo na glazbi, plesu i piću. Samo za one najhrabrije organizirat će se i noćni zipline. Obavijeni mrakom, spuštajući se u nepoznato moći ćete iskusiti navalu adrenalina visoko iznad bazena ne znajući što vas čeka na drugoj strani žice.

Ulaznica na party je ulaznica na bazene, stoga ne brinite da ćete morati izdvojiti silne novce samo kako biste prisustvovali najvećem Pool Partyu u ovim područjima.

Radno vrijeme bazena je od 8.00 sati, party počinje u popodnevnim satima dok nam se DJ pridružuje u 17.00 sati i ostat će s nama do 23.30. Party završava u ponoć kada svi selimo u Pub Potkovu.

#punkuferpoolparty #praviodmor #termesvetimartin

Točna pravila nagradnih igara moći ćete pročitati na licu mjesta.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju