Što možete očekivati u četvrtak?

Dakle najprije se predstavlja Chartreuse, liker od 132 trave kojeg spravljaju fratri Kartuzijanci. Chartreuse je jedini liker na svijetu koji odležava 3 godine u bačvama od slavonskog hrasta prije flaširanja. Želimo Vam ispričati njihovu priču! Nakon toga slijedi kušanje zelenog i žutog Chartreusa. Kada svi svladaju okuse i shvate razlike, slijede dva koktela, jedan sa zelenim „The Last Word“ i jedan sa žutim „127“. Oba prate i zanimljive priče o nastajanju istih.


Slijedi malo druženja i razgovora kako bi prokomentirali dojmove, prigrizli kakav zalogajčić, minglali s ostalim gostima...

Tada kreće promocija ROBY MARTON gina po istom principu kao i za Chartreuse, dakle prije samo kušanje gina, a nakon toga GIN s malo slatkog korijena, slajzom đumbira i naranče. Kokteli koji slijede dat će sasvim novo svijetlo GIN&TONICU s krastavcima i začinima tipa rosi papar, cimet ili zvjezdani anis, te jedan zanimljiv GIN&GRAPE. Posebnost ROBY MARTON Gina je u „Compounding“ metodi, dakle nefiltriranosti. Svi ste pozvani u Crtu!


KADA: Četvrtak 30.10.2014
Vođena prezentacija počinje u 19.30h
Prezentaciju vodi Omar Biloslavo a koktele miješa Loreena Meda

GDJE: CRTA Wine & Cocktails
Teslina 12, Zagreb

POTREBNO: rezervirati mjesto, participacija 50 kn
Dobra volja, otvoreni um, bez presinga

ŠTA SLIJEDI POSLIJE: zabava uz GIN&TONIC I Chartreuse cocktail
DJ osiguran, on donosi svoje retro ploče, a ljudi čagaju!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju