Jedinstven spoj planina, plavetnila Jadranskog mora i mirisa Mediterana čine Bašku Vodu poželjnom turističkom destinacijom svake osobe u potrazi za aktivnim i sadržajima ispunjenim odmorom. U nastavku vam donosimo 3 ponude zbog kojih nećete požaliti spakirati kufer i potegnuti do makarske rivijere.



Spavajte u prirodi

Smatrate da vam je za kvalitetan odmor potrebna samo čista i netaknuta priroda? Tada je Kamp Baško Polje pravo otkriće za vas. Okružite se zelenilom, poslušajte opuštajući šum mora te osjetite miris borove šume. Spavajte u komfornim i kvalitetnim mobilnim kućicama koje su pravi izbor za odmor u prirodi, uz samo more. Kamp svim gostima nudi i a la carte restoran, a želite li "skoknuti" izvan kampa, posjet Parku prirode Biokovo prava je stvar.

Wellness odmor i opuštanje

Ako vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, Grand Hotel Slavia pružit će vam upravo to. Lijepo uređene hotelske sobe, bogata wellness ponuda, neograničeno korištenje bazena i usluga polupansiona znači da mozak stavljate na pašu. Sobe su uređene u retro-vintage stilu, tako da će vam boravak sigurno biti zanimljiv, a poželite li ipak svoje vrijeme provesti na brojnim wellness tretmanima, tu je i SPA centar koji se prostire na više od 800 kvadratnih metara.



Obiteljski odmor

Dolazite li u Bašku Vodu pojačani za bolju polovicu i svog najmlađeg člana, tada je Hotel Horizont najbolji odabir. Ne samo što će vas ovdje razveseliti brojne vodene i kopnene atrakcije, kao što su wellness centar ili aktivni sadržaji na vodi i kopnu, u ovaj će hotel jedna osoba do 18 godina s vama ići potpuno besplatno.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju