Istarska obala prepuna je prekrasnih uvala prošaranih pješčanim, šljunčanim i kamenitim plažama te raznim sadržajima. Jedna od najljepših je Duga uvala, mirna uvala s čistim morem i raznolikim plažama, okružena mirisnim mediteranskim biljem. Boravak u ovom turističkom naselju bit će kao da ste u nekom drugom, čarobnom, opuštenom svijetu.


Retrostil hotela


Za to da tamo sve imate na jednom mjestu zaslužan je Hotel Duga Uvala, smješten na samoj obali. Izgrađen u 90-ima, postao je jedno od najpopularnijih i najluksuznijih hotelskih odmarališta na tom dijelu Jadrana, a stil u kojem je sagrađen vidljiv je u kamenim i drvenim detaljima i danas jer je kompleks obnavljan u tom stilu.

Resort Duga Uvala - 1 Resort Duga Uvala - 1 (Foto: Resort Duga Uvala)


Narukvica za jednostavniji život


Po prijavi u hotel gosti preuzimaju RFID narukvicu koja služi za identifikaciju, tj. gostu omogućava korištenje hotelskih usluga i bezgotovinsko plaćanje u svim objektima resorta. Dakle, sve što kompleks nudi možete koristiti pomoću narukvice, a zbroj svega što ste koristili, platit ćete pri odjavi iz hotela uz 20 posto popusta na gotovinsko plaćanje.


Mjesto za različite uzraste i interese


Onima koji traže mir, tišinu, hladovinu i plažu, ovo je idealno mjesto. Kupati se možete i u hotelskom bazenu (unutarnjem ili vanjskom), opustiti u wellness-centru ili izbaciti negativnu energiju u teretani.

Resort Duga Uvala - 2 Resort Duga Uvala - 2 (Foto: Resort Duga Uvala)


Osvježiti se možete i na druge načine, npr. u nekom od lokala, restorana ili diskoklubu. Zaželite li se aktivnog odmora, tu su teniski tereni, teren za košarku, mali nogomet, minigolf, a možete i trčati ili voziti bicikl jer je Istra odlična destinacija za tu vrstu aktivnosti.


Bacite oko na tamošnja događanja


Tijekom ljetne sezone Duga uvala vrlo je živa i stalno se nešto događa. Za vrijeme kada smo pronašli odličnu ponudu za produžen vikend, održava se Etno Folk Festival, na kojem će poznati ansambli izvoditi tradicionalne plesove i glazbu, pjesme uživo uz zborove i soliste. Tijekom prijepodneva i poslijepodneva održat će se etnoradionice, a možete i prisustvovati odabiru najbolje koreografije, pjesme i nošnji.


U ovu odličnu ponudu za nadolazeći produženi vikend uključena su 4 dana/3 noćenja za samo 939 kuna. Do Hotela Duga Uvala iz Zagreba možete stići za samo 3 sata, a skorašnji produženi vikend, 22. – 25. lipnja, vrijeme je koje jednostavno morate iskoristiti za odmor.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju