Pomfrit, pire kuhan na kockice, pirjan s lukom, u knedlama... Morate priznati da je teško zamisliti tjedan dana bez krumpira, a većina nas ga jede gotovo svaki drugi dan.

Pa zašto si onda ne bismo olakšali život i uz par poteza nožem ubrzali dosadan proces guljenja korice nakon kuhanja?

To ćete najjednostavnije učiniti ako pogledate ovaj video i postupite prema uputama - zarežete krumpir po sredini prije kuhanja, i kad je gotov - vaši će spretni prstići dovršiti posao! Uostalom, uvjerite se i sami!

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom