Pomfrit, pire kuhan na kockice, pirjan s lukom, u knedlama... Morate priznati da je teško zamisliti tjedan dana bez krumpira, a većina nas ga jede gotovo svaki drugi dan.

Pa zašto si onda ne bismo olakšali život i uz par poteza nožem ubrzali dosadan proces guljenja korice nakon kuhanja?

To ćete najjednostavnije učiniti ako pogledate ovaj video i postupite prema uputama - zarežete krumpir po sredini prije kuhanja, i kad je gotov - vaši će spretni prstići dovršiti posao! Uostalom, uvjerite se i sami!

U trendu Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac