Dodjela filmskih nagrada Oscar odiše glamurom i prestižem, pa ne čudi da su takve i poklon-vrećice koje dobivaju svi gosti američke Akademije filmske umjetnosti i znanosti u dvorani Kodak u Los Angelesu.

Sveukupna vrijednost ovogodišnje poklon-vrećice s Oscara koja doseže zapanjujuću vrijednost od oko 230 tisuća američkih dolara odnosno nešto više od jedan i pol milijun kuna, pripremila je privatna tvrtka 'Distinctive Assets' bez pristanka i suradnje Akademije.

Uz nakit, plastične operacije i laserske tretmane, te neobične gadgete, značajan dio vrijednosti poklona otpada na luksuzna putovanja. U ime holivudskih zvijezdi i njihovih pratnji ova su putovanja uplatile turističke agencije, hoteli i zrakoplovne kompanije kako bi promovirale svoje usluge među odabranim holivudskim licima.

1. Luksuzno putovanje u Izrael
Gosti ovogodišnje dodjele nagrada Oscar dobit će VIP putovanje u Izrael u trajanju od 10 dana koje stoji 55.000 američkih dolara, odnosno oko 380.000 kuna. Aranžman uključuje sve od noćenja u luksuznom hotelu, objedovanja u vrhunskim restoranima do posjeta turističkim atrakcijama s vodičem. Saznajte više o izraelskom kralju ulične hrane kojem se klanjaju i mesojedi.



2. Privatna tura po Japanu
Petina sveukupne vrijednosti poklon vrećice (oko 370 tisuća kuna) otpada i na ekskluzivno putovanje u Japan za dvije osobe u trajanju od 15 dana. Putnici će moći odabrati specijalnu WalkJapan turu po želji koja će ih upoznati s istinskim licem ove eterične zemlje izlazećeg sunca.

3. Noćenje u Italiji
U poklon-vrećici ovogodišnjih Oscara nalazi se 3 besplatna noćenja u Grand hotelu Tremezzo blizu jezera Como u Italiji, čija se vrijednost procjenjuje na 34.500 tisuća kuna. Gosti Oscara dobit će i tri besplatna noćenja u Grand hotelu Excelsior Vittoria u pitoresknom gradiću Sorrento na jugu Italije. Saznajte zašto biste trebali posjetiti Torino.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju