Bacite oko na blog ovih veselih putnika, sigurno ćete naći neki zanimljiv podatak, poput onog o najvećem hot-dogu na svijetu!

 

Dobro mladići, otkud ideja, volja, zanos?
Ideja je nastala dok smo u glavnom gradu Arizone, Phoenixu, pokušavali u sebe ugurati najveći hot-dog na svijetu, koji se služi u restoranu legendarnog Alicea Coopera, dugačak 22-inča. Krenuli smo svako s jednog kraja i susreli se na sredini te smo u tom trenutku shvatili da je to iskustvo koje želimo podijeliti sa svima. Na Facebooku to vide samo naši prijatelji, a ovako, kada imamo blog, još k tome na engleskom jeziku, ovu priču, kao i mnoge druge nastale na najrazličitijim svjetskim destinacijama, moći će zajedno s nama proživjeti svatko.

Kako ste počeli, čemu stremite, i kako vam za sada ide?
Mjesecima smo selektirali fotografije s naših prijašnjih putovanja, pisali priče o najzabavnijim zgodama koje smo tada doživjeli, prevodili ih na engleski, dizajnirali i programirali naš blog i pri tom se fantastično zabavljali. Stremimo k tome da se još više zabavimo na našim nadolazećim putovanjima i blog bi nam trebao pomoći u tome. Naime, otvoreni smo i za objavu priča bilo kojeg drugog autora koji se dobro zabavio na svojem putovanju (najboljeg ćemo čak nagraditi tabletom), čime ćemo i sami otkriti nova, tuđa zabavna iskustva koja bismo htjeli i mi proživjeti. Novčanu zaradu tu baš i ne vidimo. Ovo radimo za gušt, sebi, svojim prijateljima i svima kojima smo interesantni.

Koji su planovi i programi?
Nakon što smo izgradili naša imena kao tech novinari i medijski stručnjaci, po tom pitanju i na tom području rada više ništa ne može iznenaditi jer smo već odavno stare mrljage koje su prošle sve. No, kao travel blogeri smo praktički zigote (s mozgom pubertetlija) i želja nam je i u toj sferi razviti se u jednako iskusne mudrace. Uglavnom, naletite na naš sajt i puno, puno putujte!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju