Luka je za Pun p'jat pripremio pašticadu, ali ne na onu na koju smo navikli - od goveđeg ili telećeg mesa. U spravljanju pašticade od tune pomoći će mu glumica i pjevačica, a mnogi kažu i vrsna kuharica Petra Dugandžić, kojoj je ovo prvi put da priprema to jelo.

'Nikad ne kuhaj u robi koju misliš nositi' je jedno od ukupno pet Petrinih pravila u kuhinji, a preostala četiri otkrit ćemo u emisiji.


U drugom receptu će Luka obraditi najpopularniju plavu ribu - srdelu, koja je vrlo praktična i iz raznih aspekata poželjna namirnica, kao zdrava hrana, kupovno prihvatljiva svima, kao i svakome dostupna. Za kraj Luka se desertom nakratko vraća u Komižu, gdje će pripremiti sufle od rogača, voća koje je obilato raslo i uzgajalo se na otoku Visu. U reportaži se posjetio i mlin u kojem se snimio proces rada brašna od rogača.


Ne propustite treći nastavak kulinarsko zabavnog showa Pun p'jat u četvrtak 6.studenog u 18.20 sati na Novoj TV, a već u srijedu ekskluzivno na OYO gledatelji imaju priliku naučiti kako napraviti sushi u prilogu u kojem je Luki Nižetiću gost Taiichi Wada!


Sve epizode gledajte na OYO!

U trendu Tjestenina u umaku od tikvica Raskošno savršenstvo Bez vrhnja i maslaca: Tjestenina u umaku od tikvica koji kao da je s drugog svijeta Kviz općeg znanja - 15 15 pitanja Kviz općeg znanja: Za sveznalice i one koji će to tek postati Piccolina kućica, Gata, Airbnb - 1 70 eura za noć Za savršen odmor dovoljno je svega 19 kvadrata! Dokaz je i ova kućica u okolici Splita