Luka je za Pun p'jat pripremio pašticadu, ali ne na onu na koju smo navikli - od goveđeg ili telećeg mesa. U spravljanju pašticade od tune pomoći će mu glumica i pjevačica, a mnogi kažu i vrsna kuharica Petra Dugandžić, kojoj je ovo prvi put da priprema to jelo.
'Nikad ne kuhaj u robi koju misliš nositi' je jedno od ukupno pet Petrinih pravila u kuhinji, a preostala četiri otkrit ćemo u emisiji.
U drugom receptu će Luka obraditi najpopularniju plavu ribu - srdelu, koja je vrlo praktična i iz raznih aspekata poželjna namirnica, kao zdrava hrana, kupovno prihvatljiva svima, kao i svakome dostupna. Za kraj Luka se desertom nakratko vraća u Komižu, gdje će pripremiti sufle od rogača, voća koje je obilato raslo i uzgajalo se na otoku Visu. U reportaži se posjetio i mlin u kojem se snimio proces rada brašna od rogača.
Ne propustite treći nastavak kulinarsko zabavnog showa Pun p'jat u četvrtak 6.studenog u 18.20 sati na Novoj TV, a već u srijedu ekskluzivno na OYO gledatelji imaju priliku naučiti kako napraviti sushi u prilogu u kojem je Luki Nižetiću gost Taiichi Wada!
Sve epizode gledajte na OYO!
Pun p'jat
#Luka Nižetić
Petra Dugandžić kuha s Lukom Nižetićem u trećoj epizodi Punog p'jata!
U trećoj emisiji showa Pun p'jat gledatelji imaju priliku zaroniti u more i upoznati ribe koje su dio Lukinih novih recepata. Uz adrenalinski uvodni dio, u kojem ćemo vidjeti kako je Luka po prvi put ulovio tunu, gledatelji će se imati priliku upoznati s fenomenom tune kao ekskluzivne ribe koja ima svoju burzu gdje njezina vrijednost doseže milijunske iznose!
pun kufer
4.11.2014 13:58
komentari

Slika nije dostupna
inspirativno
najčitanije
Nastavi čitati
${intro}
Ne propustite ni ovo
vijesti
show
zdravlje
zabava
tech
sport
tv
putovanja
novac
lifestyle