Luka je za Pun p'jat pripremio pašticadu, ali ne na onu na koju smo navikli - od goveđeg ili telećeg mesa. U spravljanju pašticade od tune pomoći će mu glumica i pjevačica, a mnogi kažu i vrsna kuharica Petra Dugandžić, kojoj je ovo prvi put da priprema to jelo.

'Nikad ne kuhaj u robi koju misliš nositi' je jedno od ukupno pet Petrinih pravila u kuhinji, a preostala četiri otkrit ćemo u emisiji.


U drugom receptu će Luka obraditi najpopularniju plavu ribu - srdelu, koja je vrlo praktična i iz raznih aspekata poželjna namirnica, kao zdrava hrana, kupovno prihvatljiva svima, kao i svakome dostupna. Za kraj Luka se desertom nakratko vraća u Komižu, gdje će pripremiti sufle od rogača, voća koje je obilato raslo i uzgajalo se na otoku Visu. U reportaži se posjetio i mlin u kojem se snimio proces rada brašna od rogača.


Ne propustite treći nastavak kulinarsko zabavnog showa Pun p'jat u četvrtak 6.studenog u 18.20 sati na Novoj TV, a već u srijedu ekskluzivno na OYO gledatelji imaju priliku naučiti kako napraviti sushi u prilogu u kojem je Luki Nižetiću gost Taiichi Wada!


Sve epizode gledajte na OYO!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju