Za tri dana treba nam 9 pari čarapa, 5 hlača, 6 bokserica, košulje, majice, džemperi... što da vam pričamo. Na kraju ispadne da se pakiramo za dva tjedna odmora i ispadamo gori od naših boljih polovica.

Rješenje za ovaj problem je u kombiniranju stilova i boja. Izvršni modni direktor časopisa Mens Health odlučio je svim momcima skratiti brige i savjetovati ih o tome kako da se spakiraju za vikend putovanje, a da ne moraju vući za sobom dva kofera. Čak je bacio i pokoji savjet kako uštedjeti na mjestu u malenom koferu. Nama nikada ne bi palo na pamet staviti remen unutar cipela - istina ne štedi se mnogo prostora, ali taman za jedan dodatni par čarapa.


Prvi korak u pakiranju je da odaberete nekoliko omiljenih boja koje ćete nositi taj vikend, a koje se mogu kombinirati. Plava, siva i bijela su savršene za kombiniranje i sa samo par komada odjeće moći ćete izgledati kao da ste ponijeli cijeli ormar. Nakon što ste odabrali boje koje ćete nositi taj vikend, poslažite svu odabranu odjeću na krevet i počnite ju slagati u kufer kao da slažete slagalicu.

Ako letite niskobudžetnom aviokompanijom probleme vam zadaje i dimenzija prtljage koju smijete ponijeti sa sobom u kabinu. Pa ako uspijete sve ugurati u mali kofer, a ostane vam vani samo sako ili jakna - ništa ne brinite. Samo ju uzmite u ruke i ponesite sa sobom na avion. To vam nitko neće i ne može naplatiti. Ostatak ideja pogledajte u videu!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju