U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije

Sastojci:
Kriška lubenice
2 žlice maslinovog ulja
Naribana limeta
1 žlica šećera
Crni papar
Prstohvat soli
Morska sol
Sok od pola limete

Priprema:

1. Zamiješajte zajedno ulje, sok limete i šećer u posudi. Posolite i popaprite.

2. Lubenicu izrežite na kockice i očistite, ubacite u blender, zajedno s mješavinom od limete. Izmiksajte kratko, te nalijte u čaše koje potom ukrasite naribanom korom limete i morskom soli.

3. Pobjegnite u hlad i prepustite se uživanju…


Možda više saznate iz ovog videa?