Spomenuti Panini se često radi i u formi bruschette, pa donosimo upravo jedan takav recept,  a n ajbolja stvar kod ovakvog sendviča je ta što možete kombinirati sve sastojke koje imate u frižideru i pripremiti ih na ovaj jednostavan način.

Panini s mozzarellom i rajčicama

Sastojci:


8 sušenih rajčica ili običnih
4 žličice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
Bosiljak (natrgani)
1 paket mozzarelle
2 žlice maslaca
4 kriške kruha

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije

>> Francuski tost: Tako jednostavan za pripremu, a tako ukusan!

Priprema:


1. Izrežite rajčicu  i polijte s maslinovim uljem. Zatim dodajte bosiljak i pustite neka stoji jedan sat.
2. Ocijedite mozzarellu i izrežite je na ploške. Stavite mozzarellu na 2 kriške kruha i na vrh dodajte rajčice s uljem. Preklopite drugom kriškom kruha i dobro pritisnite.
3. U tavi rastopite maslac i pržite kruh na srednjoj vatri s obje strane dok ne dobije željenu boju cca po minutu sa svake strane.

Uživajte u okusu Italije!