Robinzonski kamp Green River nalazi se u Dugoj Resi. Smješten odmah uz ljepoticu Mrežnicu, nudi osvježavajući odmor u zelenilu nakon kojeg ćete se lakše vratiti u kipući grad. 

Unatoč imenu, nudi vam priličan luksuz: moderno i udobno namještene drvene kućice koje kao da su izišle iz priče, lijepu kupaonicu, prostor za roštiljanje i plažu - samo nekoliko koraka udaljenu od udobnog kreveta.

Green River - robinzonski kamp - 1 Green River - robinzonski kamp - 1 (Foto: Booking.com)

Svaka kućica ima privatni ulaz, posteljinu i ručnike, potpuno opremljenu čajnu kuhinjicu i terasu ili balkon s pogledom na rijeku. Kupaonica je zajednička, a postoji i prostor za druženje, također drven, kao i baš sve ostalo u kampu, uključujući tuševe.

Green River - robinzonski kamp - 5 Green River - robinzonski kamp - 5 (Foto: Booking.com)

Sam kamp daje vam dovoljno sadržaja za višednevno uživanje u zelenilu, kupanju u rijeci, vožnji kanuom i svježim noćima pod nebom punim zvijezda. Duga Resa i njezina okolica krcate su mogućnostima za šetnje, planinarenje i bicikliranje.

Green River - robinzonski kamp - 21 Green River - robinzonski kamp - 21 (Foto: Booking.com)

Kućicu za dvije osobe u robinzonskom kampu Green River možete bukirati za 92 eura po noći preko platforme Booking.com, dok je cijena veće kućice nešto veća, 102 eura za noć.

Jedna od najljepših riječnih plaža u Hrvatskoj: Kupalište zbog kojeg vrijedi krenuti na izlet Poloj - 4 Poloj - 3 Poloj - 2 +3 Poloj - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju