U Slavonskom Brodu pronaći ćete jedan od najljepših glavnih gradskih trgova u Hrvatskoj, slikovite ulice, kao i odlična mjesta na kojima možete upoznati lokalnu kuhinju ili zanatska piva.

Nedostaje li vam akcije, krenuti možete jednom od biciklističkih ili planinarskih staza, kao i šetalištem uz Savu, popularnim brodskim Kejom prema kupalištu na kojem su proplivale generacije Brođana. Ondje ćete vidjeti redovite posjetitelje kako uživaju na pijesku između plivanja, peku roštilj ili se zabavljaju na boćalištu, igraju odbojku, nogomet, košarku…

Pitate li Brođane, reći će vam da nema ljepšeg kupališta od Poloja, što potvrđuju i oni koji do njega potegnu iz okolnih gradova, ili drugih dijelova Lijepe Naše.

Poloj - 2 Poloj - 2 (Foto: TZ BPZ (Turistička zajednica Brodsko-posavske županije))

"Vole ga mladi i stari, ribiči i motoristi, sportaši i rekreativci, obitelji i samci. Sadrži igrališta za djecu, kafiće, nogometni teren, teren za odbojku na pijesku, tuševe, prostor za kupanje pasa i još puno više. Dom je glazbenim događanjima, fišijadama i drugim festivalima koje rado posjećuju ne samo Brođani, nego i ljudi iz cijele regije.

Sam put do Poloja je rekreacijska atrakcija sa spravama na otvorenom, skate parkom, jogging i biciklističkom stazom te pješačkom stazom s koje se pruža pogled na rijeku i na splavove koji mirno stoje u hladu na Savi“, otkriva Turistička zajednica Brodsko-posavske županije i poziva na osvježenje sve one koji žele pobjeći od gradske vreve, opustiti se i rekreirati.

Jedna od najljepših u Rijeci: Plaža zbog koje se isplati namjestiti alarm za cik zore Sablićevo Sablićevo - 2 Sablićevo - 3 +0 Sablićevo - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju