Vrijedi li posjetiti Frankfurt? Frankfurt možda nije prvi grad u Njemačkoj koji vam padne na pamet za vikend u Europi, ali vrijedi razmisliti o njemu s obzirom na izvrsne zračne i željezničke veze te mogućnosti jednodnevnog putovanja u druge destinacije u okolici. Posjetite Frankfurt i okolicu, istražite lokalnu povijest i atrakcije. Rekli bi mnogi, Frankfurt nije Njemačka kakvu imamo u mislima. Njegova povijest traje više od tisuću godina, a muzeji i festivali koje ćete ovdje pronaći su bez premca...

Ovo je grad velike raznolikosti. Banke i velika poduzeća, sajmovi i kupovina s jedne strane, kultura i tradicija s druge strane. Jedno je sigurno: Ova metropola ima ponešto za svakoga.

Od Zagreba do Frankfurta možete u sljedećim terminima:

3. 9. – 6. 9. 2021 = 255 kn
6. 9. – 10. 9. 2021 = 263 kn
10. 9. – 20. 9. 2021 = 315 kn
17. 9. – 20. 9. 2021 = 135 kn
24. 9. – 26. 9. 2021 = 98 kn

Let do Frankfurta iz Zagreba traje tek oko jednog sata i 20 minuta, a putujete kompanijom Ryan Air. Ako vas brinu dimenzije prtljage, pročitajte naš članak o dimenzijama prtljage koju dobivate uz plaćenu kartu, a podsjetite se i zašto se cijene avionskih karti toliko često mijenjaju na dnevnoj razini.

Politika prtljage kod Ryan Air kompanije

U navedenu cijenu uključena je jedna torba (ruksak ili torba za laptop) dimenzija 40 x 25 x 20 cm, koju sa sobom na avion unosite besplatno, no za nešto duža putovanja morat ćete odabrati dodatnu prtljagu. Više informacija potražite ovdje.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere koje su na snazi u Njemačkoj. Aktualne informacije možete pratiti ovdje.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju