Iako male, mobilne kućice donose sve prednosti i udobnost pravog odmora, u većini slučajeva su uz samu plažu i s predivnim pogledom bilo na more ili prirodu. Pa zašto za svoj idući odmor ne biste odabrali upravo jednu od ponuda s portala Crno jaje koje donose upravo to – odmor u mobilnim kućicama.

Proljetni odmor na idiličnom otoku Braču

Opustite se u modernim mobilnim kućicama Boutique Camping Bunja, nedaleko od Supetra na otoku Braču, a koje donose privatnost i dašak luksuza s prekrasnim pogledom na more za obitelji, parove i hedoniste. Po cijeloj dužini kampa prostire se plaža, a i bazen je na raspolaganju svim gostima. Crno jaje donosi vam ponudu koja uključuje 2 noćenja za do 6 osoba u luksuznim mobilnim kućicama Boutique Camping Bunja 4*, za samo 769 kn! Istraži ponudu ovdje.

Odmor kraj Rajske plaže na Rabu

San Marino Camping Resort pronaći ćete na poluotoku Lopar na otoku Rabu kraj veličanstvene pješčane Rajske plaže duge 1500 metara. Prema mnogima, ovo je jedna od najljepših plaža u Hrvatskoj. Kamp nudi šarolik izbor restorana, barova i trgovina u kojima možete kupiti svježe namirnice.

Od obiteljskih sadržaja tu su bicikliranje te izleti brodom iz grada Raba ili Lopara. Crno jaje donosi vam ponudu koja uključuje 2 noćenja u San Marino Camping Resortu 4* u Loparu uz izbor smještaja za 4 ili 6 odraslih i 2 djece do 12 godina, već od 630 kn! Istraži ponudu ovdje.

Dizajnerski Poseidon Mobile Home Resort 4* u Makarskoj

Poseidon Mobile Home Resort smješten je pokraj Makarske, a pruža pogled na more i vrhove planinskog masiva Biokovo, a same mobilne kućice dolaze u više kategorija. Sve su dizajnerski opremljene, baš kao i bar koji je na raspolaganju gostima. Bar resorta nalazi se u neposrednoj blizini vanjskog bazena i pravo je mjesto za relaksaciju i odmor u vrućim ljetnim danima. Crno jaje donosi vam ponudu koja uključuje 1 noćenje ili 2 noćenja s doručkom za 2 ili 4 osobe, već od 499 kn! Istraži ponudu ovdje.

Odmor u Istri za cijelu obitelj

Posjetite jedan od najpoznatijih kampova u Hrvatskoj. Kamp Valkanela nudi atraktivnu plažu i veliki bazenski kompleks, novoopremljene parcele na odličnim pozicijama ili pak mobilne kućice sa zajedničkim bazenom. Opustite se na terasi svoje komforne mobilne kućice u mirnom dijelu kampa, uživajte u zajedničkom bazenu ili na uređenoj plaži kampa. Crno jaje donosi vam ponudu koja uključuje 2 noćenja u Premium mobilnoj kućici za 4 do 6 osoba i korištenje bazena, a sve za samo 726 kn! Istraži ponudu ovdje.

Grad sporta, rekreacije i sunčanih užitaka - Umag!

Ako želite biti u centru događanja, od ATP teniskog turnira do bezbroj prilika za zabavu i aktivnosti, gdje će klinci imati što raditi svaki dan, Camping Stella Maris u Umagu je najbolji kamp za vas. Na raspolaganju su vam brojne plaže kao i bazen, a sam Umag poznat je po brojnim sportskim i zabavnim aktivnostima koje možete pronaći diljem brojnih odmarališta. Izvrsni Camping Stella Maris nudi svibanjski predah od 2 noćenja za 4 osobe i 2 djece do 12 godina, uz besplatan parking, za samo 895 kn! Istraži ponudu ovdje.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju