Božićni odmor u nudi različite mogućnosti za bijeg od svakodnevice i uvijek dobre ponude za uživanje u blagdanskom raspoloženju. Zato vam donosimo vam tri atraktivne ponude dostupne na portalu Crno jaje za najbolji adventski odmor ove sezone.

1. Božić u Hotelu Matija Gubec, Stubaki

Hotel Matija Gubec, smješten u srcu Hrvatskog zagorja, u Stubičkim Toplicama, nudi četverodnevni božićni odmor. U okruženju prekrasne prirode i termalnih izvora, ova ponuda uključuje trodnevni polupansion za dvije osobe, prigodni božićni ručak, neograničeno korištenje bazena i wellnessa s pet sauni i relax roomom. U

paket su uključene i dvije masaže od 25 minuta. Ova ponuda vrijedi za period od 23. do 26. prosinca 2023., a možete je rezervirati ovdje po cijeni od 358 eura za dvije osobe.

2. Božićni odmor u Grand Hotelu Rogaška, Rogaška Slatina

Grand Hotel Rogaška, smješten u Rogaškoj Slatini, predstavlja savršen spoj bezvremenske arhitektonske klase i povijesnog naslijeđa. Gosti će se vratiti u vrijeme austrijske carice Elizabete i cara Franje Josipa I., uživajući u šarmantnim večernjim koncertima.

Ova ponuda uključuje trodnevni polupansion za dvije osobe, besplatan ulaz u hotelski bazen i sauna centar VIS VITA Spa & Beauty, pristup fitness centru, Božićni animacijski program, i besplatan parking. Posebno je zanimljivo da je boravak jednog dijeteta do 7 godina besplatan uz dvije odrasle osobe. Ova ponuda dostupna je po cijeni od 465 eura za dvije osobe, a možete je rezervirati ovdje.

3. Božićni odmor u Hotelu Domino, Opatija

Hotel Domino nudi odmor u novoadaptiranoj vili s početka 20. stoljeća, lociranoj uz more. U ponudi su dvije opcije: dvije ili tri noći s polupansionom za dvije osobe i dvoje djece do 7 godina, uključujući božićni ručak i korištenje wellnessa (sauna i fitness). Gosti također imaju pristup besplatnom Wi-Fi-ju i parkingu. Ova ponuda je važeća od 23. do 26. prosinca 2023, a možete je rezervirati po cijeni od 290 eura ovdje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju