Zamislite bijeg u srce veličanstvene prirode, gdje svjež planinski zrak puni vaša pluća, a tišina šuma pruža prijeko potreban mir i opuštanje. Upravo to nudi Tarčin Forest Resort & Spa 5 by MGallery*, smješten svega četiri sata vožnje od Zagreba, na pola puta između Sarajeva i planinskih vrhova koje krase olimpijske planine Bosne i Hercegovine. U ovo skriveno utočište luksuza i prirodnih ljepota, idealno za obitelj, sada možete doći po posebnoj cijeni koju donosi ekskluzivna ponuda dostupna na portalu Crno jaje.

Tarčin Forest Resort nije samo hotel, već prava oaza mira i elegancije koja spaja najbolje od francuske sofisticiranosti s bogatom tradicijom bosanskih krajolika. Smješten u podnožju moćnih planina i okružen mirisnim šumama, ovaj resort je jedini takve vrste u regiji, poznat po svom L'Occitane SPA centru – mjestu gdje se sva osjetila bude kroz opuštajuće tretmane u znak poznatog francuskog brenda.

Radost života

Kada stignete dočekat će vas arhitektura koja savršeno odražava filozofiju “joie de vivre” – radost življenja. Zgrade resorta, sagrađene u harmoničnim zemljanim tonovima, pažljivo su uklopljene u prirodni okoliš, stvarajući osjećaj spokoja i povezanosti s prirodom. Prostrane sobe i luksuzne vile s balkonom, ukrašene prirodnim materijalima poput drveta i vune, pružaju udobnost uz sofisticiran dizajn, a kroz velike prozore možete uživati u pogledu na šume koje vas okružuju.

Tarčin Forest Resort & Spa - 6 Tarčin Forest Resort & Spa - 6 (Foto: Crno jaje)

Gostima je na raspolaganju bogata ponuda sadržaja – od modernog fitness centra s pogledom na planinske vrhove do wellness zone s finskom saunom, biljnim saunama i tradicionalnim turskim hamamom. Oni željni aktivnog odmora mogu istražiti okolne planine vođenim turama ili se okušati u vožnji quadovima kroz vijugave staze koje prolaze kroz guste šume.

Poseban doživljaj nudi restoran 180°, koji, kao što mu ime govori, pruža panoramski pogled od 180 stupnjeva na planinske pejzaže koji okružuju resort. Ovdje će vaša nepca biti razmažena kreativnim jelima koja kombiniraju najbolje od bosanske i francuske kuhinje. Svježi lokalni sastojci, domaća priprema i inovativni pristupi obećavaju jedinstveno kulinarsko iskustvo u ugodnom ambijentu. Nije ni čudo što je ovaj restoran postao omiljeno mjesto za ljubitelje dobre hrane i vrhunskog dizajna.

Uz posebnu ponudu po cijeni već od 255 eura za dvije osobe i dvoje djece do 12 godina, koja uključuje dva polupansiona, ovo je prilika koju ne smijete propustiti. Jesen je savršeno vrijeme za posjet Tarčin Resortu – boje prirode se mijenjaju, stvarajući čarobne prizore, a planine vas pozivaju na istraživanje i uživanje u aktivnostima na otvorenom.

Rezervirajte svoj jesenski odmor ovdje i doživite potpuno novu dimenziju opuštanja – uz  francuski šarm i toplinu bosanske gostoljubivosti.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju