Za adventsko ludilo na Fuliranju Rougemarin ove godine priprema čak tri kućice. Osim mesne oaze za ljubitelje pulled porka i kobasica te već uhodanih germknedli, ove godine očekuje nas i kućica poderanih gaća.
Omiljeno jelo iz djetinjstva chefa Marina Medaka nadahnulo je da se poigra sastojcima i tradiciju obuče u novo ruho. Osim klasičnih poderanih gaća, osmislio je i šest slatkih te slanih nadjeva tako da svatko može pronaći nešto po svojem ukusu, a cijene će biti od 26 do 38 kuna. Na sljedećem linku možete pročitati i našu preporuku Što jesti na Fuliranju.
Očekuje nas nešto drugačiji oblik vrućeg tijesta kako bi se lako i praktično moglo u njemu uživati do posljednjeg komadića.
Na slanom jelovniku naći će sir i vrhnje, kombinacija namaza od čvaraka i coulisa ajvara te, u trećoj varijanti, pulled pork, coleslaw salata, chipotle red sauce i topljeni cheddar. A na Fuliranje stiže i rum baba, kolač zbog kojeg ćete morati pokazati dokumente.
Rougemarin - 6 (Foto: PR)
Volite li više slatko, moći ćete birati između pekmeza od šljiva ili marelica i tučenog vrhnja te čokoladne senzacije s lješnjacima, bananom i tučenim vrhnjem.
Što sve možete probati na ovogodišnjem Fuliranju, otkrijte na službenim Facebook stranicama manifestacije.
Sendvič od švedskih mesnih okruglica koji će mnogi htjeti probati u centru Zagreba +4