Kamo za produženi vikend? Jeste li za boravak u ovoj istarskoj divoti za samo 150 kuna po noćenju? Duga Uvala Resort Duga Uvala - 5 Resort Duga Uvala - 4 +2 Resort Duga Uvala - 3

Sjajna bijela i kraljevska plava, pastelne nijanse prošarane ponekim zlatnim i tirkiznim detaljem, cijela paleta plavih boja razigranih u prostoru – novi, svjež i moderan dizajn hotela Falkensteiner Club Funimation Borik s četiri zvjezdice kao da precrtava snagu mora sa šarmantnim i prepoznatljivim notama mediteranskog podneblja. Nakon duge zime omiljeni obiteljski klub u Zadru otvoren je za goste nakon temeljitog makeovera. Obnovljeno je 146 od 258 soba i apartmana, a također su i recepcija, predvorje, restoran i barovi prošireni i pomlađeni.

Borik Falkensteiner - 8 Borik Falkensteiner - 8 (Foto: Falkensteiner Hotels & Residences)

Club Funimation Borik proširio je i svoju gastronomsku ponudu. Usluga All Inclusive Plus od sada uključuje vrhunsku kulinarsku ponudu Alpe Adria s doručkom, ručkom i večerom uz bogati švedski stol i raznim tematskim večerima, minibar uslugu s neograničenom konzumacijom bezalkoholnih pića, veliki izbor alkoholnih pića, ukusne koktele, mnoštvo zalogajčića cijeli dan u baru kod bazena, zdrave snackove u Spa zoni i all inclusive ponoćni snack. Sjajno, zar ne?

Borik Falkensteiner - 3 Borik Falkensteiner - 3 (Foto: Falkensteiner Hotels & Residences)

Za zabavu, igre i akciju tu je svima dobro znani Falky i profesionalni animacijski tim u Falky Landu s dječjim igralištem, discom, dječjom opremom, veliki vodeni svijet s vrtoglavim toboganom i Falky SPA za klince. A dok se mališani zabavljaju u dječjem svijetu, za mame i tate rezervirano je opuštanje u 2500 kvadratnih metara Acquapura Thalasso & SPA centru s prostranim bazenom.

Acquapura je wellness filozofija kreirana ekskluzivno za Falkensteiner hotele, a u hotelima na moru tema vode interpretira se kroz široki izbor talasotretmana. Tijelo će vam biti zahvalno nakon kupke s morskim solima, morskog pilinga ili pakunga tijela s morskim algama. Spa-centar će vas oduševiti velikim vodenim površinama, relax prostorijom Lemon, vanjskim whirlpoolom, Kneipp kanalom za stopala, kompleksom sauna, fitness-studiom s kardiouređajima, Privatim Spa za dvoje i Vital barom.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju