London

Jeste li znali da se ispod Londona nalazi sustav tunela koji je namijenjen isključivo za dostavljanje pošte? Iako zvuči nevjerojatno, London ima podzemno razgranati sustav poštanskih tunela koji su atrakcija što tek treba zaživjeti. Volite istraživati?

Kambodža
Kambodža je poznata kao jedna od najjeftinijih destinacija na svijetu što se turizma tiče. Sa svojim predivnim prirodnim ljepotama i kulturnom baštinom očarava mnoge, a za nju se smatra kako će za 20 godina biti ono što je Francuska danas. A tko jednom posjeti hramove - uvijek se rado vraća.


Florida
Za 20 godina od današnjeg dana, na Floridu ćete odlaziti ne na plažu već u jedini zabavni park koji će vas odvesti skroz do Marsa. Iako nećete fizički napustiti Zemlju, moći ćete posjetiti simulator koji se tek treba izgraditi, a koji će vam omogućiti da doživite Mars u punome sjaju.

Japan
Obožavate filmove iz serijala o Harryju Potteru? Ako je tako, tada je vaše odredište budućnosti - Japan. Upravo će se u Japanu izgraditi veliki tematski park posvećen ovom najpoznatijem filmskom čarobnjaku, a vjeruje se kako bi mogao postati totalna hit atrakcija.

Španjolska

Svi vjerojatno znate za Gaudijevu katedralu Sagrada Familia u Barceloni. Iako nije nova, i postoji već dugi niz godina, ona bi tek 2026. godine trebala biti završena i prezentirana u punom sjaju. Jeeej. Konačno!


Nizozemska
Osim po seksu, drogi, alkoholu i tulipanima, Nizozemska je poznata po još jednoj stvari - vjetrenjačama. Uskoro bi jedna takva vjetrenjača mogla biti prenamijenjena u veliki vrtuljak koji bi trebao postati prava turistička atrakcija za one najmlađe.

Rusija
Ako do sada još niste posjetili Rusiju, predlažemo vam da pričekate još 20 godina kada se planira završetak najvišeg tornja na svijetu. Kako će biti izgrađen tek nešto dalje od St. Peterburga, ovaj toranj biti će prava turistička atrakcija koja će sadržavati kino, akvarij, planetarij, opservacijske prostorije te restoran u oblacima. I sve to na nekih 1000 metara od tla... Brrr...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju