Dani makedonske kulture i gastronomije predstavljaju se u Zagrebu tijekom TRI DANA SUNCA, oddani traju od 15.-19. travnja. Svakodnevno navratite na večeru od 18.00-22.00, dok je za posljednji dan rezerviran nedjeljni ručak od 12-15.00 h. Dođite i uživajte u ugodnoj atmosferi restorana Tiara u buzinskom hotelu Aristos, uz vrhunska tradicionalna jela Makedonske kuhinje.


Jela priprema gostujući kulinarski tim hotela Belvedere 4* iz Ohrida i poznatog restorana Biljanini izvori, zajedno s timom hotela Aristos.


MIRISI I OKUSI MAKEDONIJE
Večer makedonske gastronomije i pjesme

Ohridsko sofre
Pindžur, makalo od češnjaka, suhe paprike s porilukom, pohane tikvice i patlidžani, sir, pastrmajlije, komat s porilukom, gibanica sa sirom

Salate
Makedonska, šopska, tarator, pečene paprike

Glavna jela
Ohridski čomlek, selsko meso, turli tava, šarska pljeskavica, musaka od patlidžana i tikvica, gravče tavče, pastrva na ohridski, ljetni ćevap, baba Linina piletina


Deserti
Manastirska torta, ohridska torta, alva, gurabii, baklava, ravanija

Glazbeni program:
„Ezerki i 7/8“

Uživajte u ponudi raznih predjela, glavnih jela, salata i slastica sa buffet stola za 105 kuna po osobi. Očekuje vas besplatan parking, a svoje mjesto rezervirajte na telefon + 385 1 6695 900, i E-mail: aristos@hotel-aristos.hr

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju