Tjestenina s kobasicama

U trendu Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima

Sastojci:

180 g dimljene kobasice
0,5 šalica svježeg crvenog luka
1 žličica mljevenog češnjaka
1 šalica nasjeckanih gljiva
Špageti ili tjestenina po izboru
1 šalica pilećeg temeljca
4 crvenih paprika
1 šalica špinata
1 šalica naribanog sira (gauda)
Pola šalice parmezana

Priprema:

1. Narežite kobasice na komadiće, i dodajte u veliku tavu skupa sa češnjakom, crvenim lukom i gljivama.

2. Zagrijavajte na srednjoj vatri sve dok luk ne omekša. Dodajte tjesteninu, temeljac, špinat te crvenu papriku i sve to miješajte dok se ne prožme.

3. Pokrijte 8 – 10 minuta dok tjestenina ne bude al dente. Otkrijte, promiješajte, dodajte sireve, miješajte i kuhajte dok tekstura ne bude točno onakva kakvu preferirate.

4. Poslužite.

Dobar tek!