Cilj manifestacije je omogućiti posjetiteljima povoljnu kupnju kvalitetnih suhomesnatih proizvoda, vina, rakija, maslinovog ulja, ekoloških proizvoda, sireva, smokava, i ostalih tradicijskih delicija dodatne vrijednosti. Isto tako, cilj je pomoći proizvođačima s područja cijele Hrvatske u promociji i plasmanu njihovih proizvoda.


Svi proizvodi koje ćete moći pronaći na Sajmu su visoko kvalitetni domaći, tradicijski proizvodi. U njihovu proizvodnju je uložen dodatan trud i briga o održavanju ekologije, tradicije i kvalitete.

Nakon završetka ljetnog sajma PHS, svake subote u Garden mallu od 9 do 15 h posjetite Seljačku tržnicu. U ugodnom ambijentu kupite svježe voće, povrće, ekološke i domaće poljoprivredne proizvode koji direktno od proizvođača. Ponuda Seljačke tržnice će biti raznovrsna i bogata: svježe voće i povrće, sir i mliječni proizvodi, prerađevine voća i povrća, ekološki proizvodi, itd.


Također, očekuju se nastupi klapa i kulturno umjetničkih društava u zabavnom dijelu manifestacije.

Sva dodatna pitanja vezana za manifestaciju uputite na kontakt jakovkolega@mail.inet.hr, i kupite nešto zdravo i fino za sebe i svoje najbliže!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju