Zagrebačke hit palačinke oduševljavaju brojne turiste koji su preplavili Zagreb. Upoznajte i isprobajte palačinke koje oduševljavaju, a pripremljene su od namirnica koje se nalaze na samom vrhu najpoželjnijih zdravih sastojaka gotovo svih nutricionista. Crna, zelena, bezglutenska i ljetna light palačinka pravi su hit ovog ljeta palačinkarnice Latina.

Iako palačinke zbog svog sastava, pogotovo u ljetnim mjesecima, nastojimo izbjegavati, u ovim posebnim i neodoljivim palačinkama možemo bezbrižno uživati. Zdrave namirnice ključ su svakog zdravog obroka. Nije tajna da omiljene namirnice možemo konzumirati, ako su pripremljene na zdrav način.



Iako su intenzivne crne i zelene boje, ove dvije palačinke u sebi ne sadrže umjetna bojila, već zdrave namirnice, kao što su aktivni ugljen i špinat. Aktivni ugljen ima višestruku primjenu, a glavno svojstvo mu je otklanjanje toksina iz tijela, što crnu palačinku čini crnom kraljicom svih palačinki. Zelena palačinka, priprodne je zelene boje dobivene od špinata, koji je nazvan i supernamirnicom zbog svojih svojstava. Uz ovu palačinku i klinci će obožavati špinat.

Bezglutenska palačinka jedna je od najtraženijih te je oduševila sve poklonike zdrave prehrane, kao i sve one koji zbog zdravstvenih razloga od sad mogu slobodno uživati u palačinkama.

Ljetna palačinka Blueberry prepuna je šumskog voća koji svojim koloritom, vitaminima i drugim sastojcima imaju pozitivan učinak za zdravlje i ljepotu, a usto je u ljetnim mjesecima dostupno i svježe. U kombinaciji s palačinkama šumsko voće pun je pogodak za potpuni užitak u ljetnim mjesecima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju