Svi dobro znamo kako izgleda naslon za ruke u avionu, a ako ima netko tko ne zna, možemo ga komotno usporediti s onim u kinu. Bit svega je da tek jedna osoba može staviti ruku na njega, a ako to niste vi, vaš problem što niste bili brži i spretniji. Ipak, ovaj video i lukavost Amerikanca Andyja Slamansa pokazuju kako se sretno i spretno dovući do toliko željenog naslona…

Ova snimka ima više od milijun pregleda na youtubeu, a u njoj nas Andy uči kako 'vratiti' naslon za ruke i ne dati ga suputniku cijelo vrijeme putovanja.

Odmah na početku snimke Slamans objašnjava zašto se odlučio za ovaj potez, te zašto smatra da naslon za ruke nitko ne bi smio privatizirati.

"Čovjek koji sjedi do mene smatra kako je naslon samo njegov. Vratit ću se na svoje sjedalo i snimiti video u kojem ću mu pokazati kako se ne valja s rogatim bosti i kako i ja mogu primijeniti silu".

Ovdje započinje drama, Andy naglim pokretom s naslona miče ruku čovjeka koji je na uši nabio slušalice i čini se da spava. Ovaj se istog trenutka budi i sljedećih desetak sekundi gleda našeg junaka pogledom kojim mu poručuje "najradije bih te popio u čaši vode". 

Ipak, Andy se ne obazire jer sad on "spava", a kako je sve skupa završilo i je li došlo do većeg sukoba, nije nam poznato, jer upravo ovdje, snimak završava.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju