Kućica u obliku gljive vlasnice Kitty Mrache u Kaliforniji najrentanije je mjesto na internetskoj platformi Airbnb. Otkako se pojavila na tržištu 2009. godine, ne prestaje interes za nju.

Velika je tek 9,3 kvadratnih metara, a okružena je s 10 rala prekrasne prirode u šumi Aptos blizu Montereya. Dosad je skupila više od 1300 impresivnih recenzija zadovoljnih gostiju, dok je čak 95 posto korisnika u posljednje vrijeme ocijenilo smještaj s 5 zvjezdica.

Kućice u okolici Varaždina - 8 Putovanja 5 kućica u okolici Varaždina zbog kojih maštamo o proljeću

Rustikalna kućica toliko je popularna da vlasničina djeca moraju napraviti rezervaciju ako žele u njoj prespavati. Rezervirati kućicu, naime, nije lak zadatak. Želite li odsjesti ovdje preko vikenda, morat ćete se predbilježiti za nju devet do 11 mjeseci prije polaska na put, a u sljedećih šest mjeseci (do 1. 10. 2019.) slobodno je tek pet dana.

Preko tjedna za noćenje ovdje treba izdvojiti oko 180 eura, odnosno oko 1300 kuna, dok se vikend naplaćuje 380 eura, odnosno oko 2800 kuna.

Gostima su tu na raspolaganju dva kreveta, funkcionalna kupaonica, mali hladnjak te brojni kućanski aparati, uključujući i francusku prešu za pripremu kave te aparat za kokice. Poslužiti se možete roštiljom na terasi, kao i besplatnim Wi-Fijem.

Kućica u obliku gljive jedna je od prvih nekretnina koja se našla na Airbnb-u prije deset godina kada su počeli s radom. Danas je Airbnb prisutan u 191 zemlji svijeta, a nedavno su proslavili i 500 milijuna noćenja preko ove internetske platforme za najam smještaja.

Kako izgleda smještaj u kućici Kitty Mrache, pogledajte u našoj fotogaleriji.

"Nestvarna" zemljana kućica za odmor na samo sat i pol od Zagreba Zemljanka u Ljutomeru - 1 Zemljanka u Ljutomeru - 3 Zemljanka u Ljutomeru - 6 +7 Zemljanka u Ljutomeru - 7

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju