Želite li se u potpunosti opustiti, isključite se nekoliko dana u godini, savjetuju životni treneri. Zaboravite na vijesti, mobitele, notifikacije s društvenih mreža i prepustite se prirodi.

Ovakvu vrstu opuštanja nudi malo blago u napuštenom selu Cerovac Barilovićki u Karlovačkoj županiji koje smo pronašli preko Airbnba. Mjesto je 15-ak kilometara udaljeno od Karlovca te 50-ak kilometara od Plitvičkih jezera.

Kućica na drvetu Resnice nema struje, pa je idealna za ljubitelje robinzonskog turizma. Okružena je dvjema rijekama te netaknutom prirodom, koju možete istražiti na biciklima, kanuima ili quadovima.

Opremljena je s dva kreveta i može odjednom ugostiti ukupno četiri osobe. Kućicu možete iznajmiti preko Airbnba po cijeni od oko 134 eura za noć, a u njoj su dobrodošli i kućni ljubimci.

Zavirite u fotogaleriju na početku teksta i pogledajte kako izgleda život bez stresa u Cerovcu Barilovećkom. 

Na divnom Pagu: Mediteranska kuća za sjajan odmor tik uz more Vila Ivanovi dvori na otoku Pagu - 7 Vila Ivanovi dvori na otoku Pagu - 5 Vila Ivanovi dvori na otoku Pagu - 6 +3 Vila Ivanovi dvori na otoku Pagu - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju