Dugodlaki ili kratkodlaki, mali ili veliki, zaigrani ili ozbiljni – svaki pas najviše uživa u dugim šetnjama, istrčavanjima i beskonačnim igrama. U Međimurju se nalazi resort koji svoja vrata otvara četveronožnim prijateljima, a ono što će ih najviše oduševiti je 2 kilometra dugačka trim staza koja se proteže kroz šumu uz sam hotel. Usput možete svratiti i do ostalih pet friendly lokacija u blizini, kao što su Izletište Vinska kuća Hažić, renovirani Mlin na rijeci Muri ili Mlinarska Hiža.

Kada se uputite u razgledavanje, naići ćete na dva najposebnija člana ekipe Termi Sveti Martin – razigranog Mikija i staloženu Iru. Dva prijatelja koji dokazuju da se Kontinentalna Hrvatska i Dalmacija itekako vole. Iako je Ira klasična Dalmatinka koja se drži stare narodne ''Čovik se rodi i živi da se odmori'', a Miki čista znatiželja koja će zaviriti u svaku rupu i živi za šetnje, njih dvoje tandem su koji caruje Međimurjem.

I tako dok već planirate put u srce Međimurja s vašim najboljim prijateljem, u našem videu pogledajte kako se Ira i Miki zabavljaju dok vas željno iščekuju.

Njihovo prijateljstvo započelo je u azilu ‘’Prijatelji’’. Ova dva u potpunosti različita mentaliteta i karaktera osvojila su zaposlenike Termi Sveti Martin koji su im odlučili pokazati kako se živi u resortu. Veseli i razigrani napustili su svoj dotadašnji dom i privremeno ga zamijenili novim – Termama Sveti Martin. Tamo se prostire njihovo carstvo na kojem se nalazi poligon za vježbanje, prostor za šetanje i igračke za ludovanje. Kompleks Termi njihov je privremeni dom. Jednom kad udome Iru i Mikija, Terme će privremeno udomiti još dva psa sa željom da se udomi što veći broj napuštenih pasa.

Terme Sveti Martin svoju su pet friendly uslugu dodatno obogatili na način da se cjelokupni iznos novca koji posjetitelji uplaćuju za smještaj ljubimaca u resortu donira u čakovečki azil ''Prijatelji''. Azil od 2001. godine brine o 400-tinjak pasa. 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju