Iako izgleda kao da je daleko, Nova Godina bliže nam je nego mislimo. Spuštaju se temperature, pripremaju se božićni pokloni i donose se novogodišnje odluke!

Ako vam je jedna od odluka naučiti kako opustiti svoje tijelo i um na zdrav način, tada je doček Nove godine u LifeClass Termama Sveti Martin jedini logičan odabir, jer ako je sudeći prema slavnoj uzrečici 'Kakav je prvi dan godine, takva će biti cijela godina', tada će vam cijela 2016. godina biti ispunjena zdravim načinom života, opuštanjem i finim gastronomskim delicijama.

Zaputite li se na doček Nove godine u šarmantno Međimurje, srce Hrvatske tradicije, mjesto na kojem priroda poprima bajkovite vizure, pronaći ćete pravu oazu mira - LifeClass Terme Sveti Martin, koje su za sve posjetitelje pripremile bogati novogodišnji program.



Doček na 4 lokacije

Doček se u LifeClass Termama Sveti Martin ove godine organizira na čak četiri lokacije na kojima neće nedostajati dobre žive glazbe i odlične hrane, a upravo je ovo dobra prilika da isprobate domaće vino Međimurskih vinograda. Doček se tako organizira u Restoranima Mira i Vučkovec, dvorani Mura, i naravno Irskom Pubu Potkova gdje goste svake godine zabavljaju neki od najboljih DJ-a regije.

Tisuću doživljaja jednog odmora

Bilo koji novogodišnji paket smještaja odabrali, u cijenu je već uračunata novogodišnja večera i svečani doček Nove godine, a dan nakon lude noći, za sve je osiguran i brunch! Već tradicionalno, tu je i bogata animacijska ponuda za djecu i odrasle kao i brojni izleti u okolicu.

Novost u ponudi LifeClass Terma Sveti Martin je i novo renovirani bazenski kompleks termomineralnih bazena The Temple of Life koji će svim posjetiteljima osigurati jedno posebno iskustvo opuštanja. The Temple of Life je u potpunosti kreiran prema filozofiji dr. Rudolfa Steinera koji je poznati po tome što putem svoje filozofije zagovara jedino logično i pravo - životni balans na zdravi način po zajednicu i pojedinca.



Možete biti sigurni kako zabave i sadržaja u Resortu Sveti Martin neće nedostajati, a isto tako, što se dogodi u Martinu...

Novogodišnji paket u Termama Sveti Martin dostupan je po cijeni već od 1.140 kn po osobi za 3 noćenja s uključenim polupansionom, novogodišnjim brunchom, neograničenim korištenjem The Temple of Life bazenskog kompleksa kao, a u cijeni je i svečana novogodišnja večera.
Svoj odmor od svakodnevice i vikend doživljaj potražite u najpoželjnijoj vikend destinaciji na kontinentu, a za više informacija posjetite www.termesvetimartin.com

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju