Otkud uopće ideja?
Mogućnosti koje nudi selo, već su dugo poznate gradu, samo je trebalo poslagati kockice. Obzirom na vrt u Zagorju, samo je bilo pitanje trenutka kada će ideja krenuti u realizaciju. Tempo života i rada ne nudi preveliku slobodu da odemo u nabavku svježih namirnica onda kada to nama treba, nego kada stignemo. Koliko puta sam čula od prijateljica da u 9 navečer u dućanima prebiru po ostacima nečega što bi trebala biti zelena salata.

Kako je sve počelo?
Počelo je prije godinu dana. Nakon početnih traženja, osluškivanja potreba i nastojanja da se udovolji svima, stvari su se počele postepeno pokretati.

S čime sve danas raspolažete?
Danas raspolažem s lijepim brojem namirnica, istomišljenika i kooperanata. Evo, npr. od prije dva tjedna u ponudi Pinkleca je i magareće mlijeko, koje je idealno za sve probleme dišnih puteva, oslabljeni imunitet i pomankanje apetita. Odličan je osjećaj ponuditi ljudima u gradu ono najbolje iz sela, što je ujedno zdravo, domaće i svježe.

Koji vam je ultimativni hit?
Hmm... jaja i kozji sir... i orasi, rezanci i mlinci...i bučino ulje. E da. i plavi krumpir!

Što naručuju žene, a što muškarci?

Žene naručuju raznoliko, a muškarci 2-3 namirnice. Ali u većoj količini.

Kako se uopće može nešto naručiti, koliko treba vremena za dostavu, i najbitnije - kako se plaća?
Sistem naručivanja je sljedeći: prijavite se za newsletter, koji stiže svake nedjelje i u njemu se nalaze svi noviteti, ali i sve što je standardno, recepti za taj tjedan i tekst o aktualnoj namirnici. Narudžbe se primaju do utorka navečer, a mogu se poslati mailom, sms-om ili pozivom na mobitel. Dostava je u četvrtak ili petak, ovisno o tome kad kome, i u koje vrijeme, najbolje odgovara. Plaćanje je preko internet bankarstva ili prilikom preuzimanja.

Zašto bi netko naručivao od vas? Uvjerite naše čitatelje da vas nazovu već danas!
Dobro pitanje! Zato što mislim ovaj posao raditi još dugo, i živjeti od njega, tako da mi je u interesu da ljudima ponudim kvalitetne namirnice, a ne samo da isporučim i nestanem. Kod Pinkleca je naglasak na zdravlju, ali i jednostavnosti. Zdrava hrana nije nužno skupa, niti stvar prestiža. Najčešće je najskuplje samo donošenje odluke da se krene živjeti zdravo. Naručivanjem iz Pinkleca pružam ljudima priliku da jedu kvalitetno i zdravo, da uštede na vremenu i posvete se više sebi i svojim ukućanima ili hobijima, a uz to, tu je i mogućnost zdravog cateringa, za bilo kakav događaj! Ostaje vam samo da se pobrinete za muziku i rasvjetu!

Dajte nam neki link, broj, mail, nestrpljivi smo!
Evo, redom, ili random!
www.zdravipinklec.hr
info@zdravipinklec.hr
zdravipinklec@gmail.com
095/9069513
www.facebook.com/zdravipinklec

Čekamo da se javite i počnete uživati u prirodnim i zdravim stvarima!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju