Sigurni smo da ćete uživati u ovoj verziji francuskog tosta!
Sastojci – za 4 kriške:
2 jaja
¼ šalice vrhnja
¼ šalice mlijeka
1 žlica šećera
cimet
sladoled
med
maslac
Prženi kruh većinu nas vraća u sretne dane djetinjstva, kad bi nas njime majke nepogrešivo vadile van iz kreveta pola sata prije odlaska u školu. A što ako kruh namočen u jaja i mlijeko zapečete i začinite cimetom, medom i sladoledom? Pogledajte recept australskih kuhara i divite se njihovom naglasku!
Sigurni smo da ćete uživati u ovoj verziji francuskog tosta!
U trenduSastojci – za 4 kriške:
2 jaja
¼ šalice vrhnja
¼ šalice mlijeka
1 žlica šećera
cimet
sladoled
med
maslac
Prijavi se na naš newsletter i otkrij recepte, savjete i trikove skojima ćeš izaći iz začaranog kruga 3
ista jela koja radiš svaki dan ;)