Stranger & Stranger Absinthe No. 12
Stranger & Stranger nisu amateri kada je dizajn pakiranja u pitanju. Izdvojili smo etitetu za ovu limited edition bocu zelenog ubojice - absinta. Ukrašena zlatnim i srebrnim detaljima zaziva duh Pariza s početka 20. stoljeća gdje možete naći Ernesta Hemingwaya kako s ovom bocom sjedi u tamno osvijetljenom pariškom baru.


Espolón Tequila
Umjetnik Steven Noble ilustrirao je etiketu s tradicionalnim motivom Dana mrtvih. Naljepnica slavi kulturu Meksika, a za svoje prepričavanje meksičke prošlosti - koristi izmišljene likove.



Joss Vodka

Nova premium votka definitivno je trebala novi vrhunski izgled. Tim kreativaca stvorio je naljepnicu s raskošnim cvjetnim detaljima, koji istovremeno daju osjećaj klasike i glamura. Izbor ružičaste boje definitivno pomaže da se Joss Vodka istakne u odnosu na druge.



Hooghoudt Gin
Boce koje dizajnira PROUDdesign su šarene i informativne. Hooghoudt logo je slikan izravno na boci i izdignut s površine tako da ostavlja lijep reljefni dojam. Naljepnica za svaki okus gina ima ilustracije baznih sastojaka kao što su lavanda ili brusnica. Brojevi na etiketama odgovaraju broju recepta iz Hooghoudt 'kuharice' koja datira još iz 1888.



Woodford Reserve

Ponekad je najbolje držati se tradicije. A tome u prilog govori i dizajn ove boce. Minimalistično, skromno, jednostavno i lijepo. Papirnata etiketa prema dnu boce vam daje informacije o samom piću, kao i potpis onoga tko je odobrio kvalitetu proizvoda.



Jose Cuervo Traditional Tequila

Etikete s motivom Dana mrtvih kombiniraju dva najpopularnija meksička izvozna pića. Jedina riječ koju ne možemo upotrijebiti kod opisa dizajna etikete ovog pića je - minimalizam. Ovaj svečani dizajn predstavlja umjetnički oblik tetovaže, i to lubanju. Iako vam se čini da su ovdje četiri različita dizajna, u stvari, ono što vidimo su dva dizajna koja mijenjaju boju ovisno o temperaturi na kojoj smo rashladili bocu.



Stranger & Stranger Spirit No. 13
Broj 13 je još jedno limited edition piće koje ima naljepnicu s puno detalja. Sastoji se od više od 500 riječi. Osim toga, boca je omotana u posebno tiskane novine koje joj daju dodatni retro štih, a i ona, kako se hladi - mijenja boju.



Izvor: creativebloq.com
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju