Osim kupnjom japanki, kalendara i ostalih suvenira s logom omiljenog kluba, svi fanovi Hajduka od sada svoj klub mogu potpomoći i kupnjom piva. U danima nogometne groznica koja trese cijeli svijet, materijalna korist, u nikad dovoljno popunjenoj klubskoj blagajni ne bi trebala izostati, a osim zadovoljstva u Hajduku, novi bi brend, trebao bi izmamiti osmijeh na lica svim ljubiteljima majstora s mora. Ipak su Hrvati totalni lokalpatrioti, zar ne?

Koje će pivo nositi hajdučko ime, odlučili su sami navijači, javlja Mreža TV. Oni su su u eksperimentalnoj kampanji, kušajući tri ponuđena okusa izabrali onaj najbolji. Novac bi se u klub na ovaj nači trebao slijevati idućih pet godina, na koliko je potpisan ugovor između Hajduka i proizvođača piva - Osječke pivovare.

Kako novo Hajdučko pivo krasi etiketa koja simbolizira prvu zastavicu Hajduka, navijačima, ali i svim onima koji na ovaj način odluče pomoći klub, neće biti teško prepoznati novi Hajdučki brend. Makar se proizvodio - u Osijeku. Nije li vrijeme za prvu pivovaru u Dalmaciji?

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju