Beaver Butt Juice : Gazirani sokovi
Namjerno smo ostavili originalan naziv jer se bit gubi u prijevodu.
Da, prilično je čudno da je ono što čini umjetnu aromu maline u gaziranim pićima i slatkišima, u stvari izašlo iz dabrovih analnih žlijezda. Ono što je još čudnije je da je ovo otkriće rezultat nečijeg dobrovoljnog kušanja izlučevina spomenutih žlijezda.

Mljevene bube : U većini crveno obojanih prehrambenih proizvoda
Jedan od najčešće korištenih sastojaka u crvenoj boji za hranu su pahuljice od smrvljenih buba.

Feromoni iz psećih vagina : Pivo i vino
Pivo i vino često sadrže konzervans metilparaben, koji, osim što održava piće svježim, je u biti feromon koji ćete naći u psećim vaginama.

Ulje ovčje vune: Žvakaće gume
Često se naziva "bazom kaogume", a ono što vašu omiljenu žvaku čini tako „gumi“ je zapravo lanolin, ulje koje ćete naći u ovčjoj vuni.

Kosa: Kruh
Kruh treba biti mekan i vlažan. Dakle, ne bi trebalo biti iznenađenje se u masovnoj proizvodnji kruha koristi kosa... Točnije, aminokiseline pod nazivom L - cistein, koji je najčešće ekstrahiran iz kose, ali se također može naći u perju.

Polidimetilsiloksan : Pileći medaljoni
Ovaj silikonski proizvod je čista magija, a pojavljuje se u svemu, od grudi Pamele Anderson do chicken nuggetsa. U medaljonima služi kao vezivno sredstvo.

Pijesak: Chili
Jeste li ikad jeli kolač od pijeska? NE, reći ćete!!? Pijesak sprječava koksiranje, a koristi se u masovnoj proizvodnji čilija.

Kosti : žele
Baza želea su kosti i koža. Dakle unatoč drhtavoj prirodi, žele u stvari ima koštanu strukturu. Želite li još žele?


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju