Lubenica je okus koji možda najbolje predstavlja ljeto - slatki okus bezbrižnosti, tople, duge dane, sunce, more, gušte.. Sve ono što nam je u prošlim danima nedostajalo i u čemu jedva čekamo uživati. Dobra vijest za sve koji jedva čekaju ljeto stiže s novom Somersby Lubenicom, jer ljeto je sad nadohvat ruke, spremno za uživanje – kad god!

Nova Somersby Lubenica je intenzivan voćni cider s prirodnom aromom lubenice i notama jabuke. Njena ugodna dugotrajna slatkoća dobro je balansirana voćnim aromama i daškom svježine, pa je okus takav da svakim gutljajem traži još. Somersby Lubenica tako donosi ljeto i u tmurne dane, a osjećaj plaže i na najmanji balkon, sobu ili dvorište.

U svijetu koje je u neprekidnom pokretu… i vijestima koje nas neprekidno obasipaju negativnim informacijama, lako je zaboraviti da se dobre stvari događaju svuda oko nas. Zato je Somersby cider poziv svima koji žele biti pozitivni, duhoviti i bez predrasuda. Somersby je jednostavno optimističan, koliko god svijet nekad nije takav.

Kao i svi Somersby cideri, Somersby Lubenica se poslužuje dobro rashlađena u čaši s puno leda. Dostupna je u staklenoj boci od 0,33 L i limenci od 0,5 L, a čeka vas na svim prodajnim mjestima na kojima ste dosad uživali u ostalim Somersby okusima. Zato uživajte u Somersby Lubenici, koja donosi ljetno raspoloženje bilo kad i bilo gdje.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju