U nizu kafića na Selskoj cesti, nedaleko od popularne Save, odnosno Studentskog doma Stjepan Radić otvorilo se novo mjesto koje bi se moglo svidjeti ljubiteljima pizze i biljara. Na mjestu gdje je nekoć bila pizzerija Baschiera pronaći ćete Rooftop 215 s lijepom vanjskom terasom i 10 biljarskih stolova koji vas čekaju unutra.

"Osim vrhunskih stolova i platna, ponosni smo što nudimo Duramit Pro Cup TV kugle - preferirani izbor za profesionalne biljarske turnire diljem svijeta", kažu u Rooftopu 215, a jednu minutu najma biljarskog stola platit ćete 0,14 eura.

Rooftop 215 - 6 Rooftop 215 - 6 (Foto: Rooftop 215)

Ogladnite li između partija biljara, osim pizze možete naručiti i sendviče ili salate, a nađe se i ponešto slatko na jelovniku. Cijene pizza su od osam do 14 eura, a osim klasika poput Margherite, Picante i Vege pizze pronaći ćete i Bresaolu (goveđi pršut bresaola fior Pascoli, grana padano Duro, mozzarella fior di latte Taglio Napoli, cherry rajčica, rikula, umak od rajčica San Marzano), Rooftop (tikvica, paprika, sušene rajčice, sir mozzarella stracciatella, sir mozzarella fior di latte Taglio Napoli, umak od graška) i Mortadellu pistachio (mortadela Bologna s pistacijom, krema od pistacija, mozzarella stracciatella, mozzarella fior di latte Taglio Napoli, bosiljak).

U sendvičima i salatama također ćete naći sastojke poput kvalitetne mortadele, goveđeg pršuta i fior di lattea. Među slatkišima pronaći ćete kolače od kokosa i lješnjaka, pistacije i čokolade, kao i bakinu tortu s kremom od limuna, pinjola i badema.

Novo mjesto u Zagrebu za ljubitelje pizze: Pizzeria u kojoj se peče tijesto koje kombinira najbolje od napolitane i romane Pizzeria Mime’s - 14 Pizzeria Mime’s - 13 Pizzeria Mime’s - 12 +10 Pizzeria Mime’s - 11

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju