Za podlogu:
200 grama keksa Oreo (bez punjenja)
50 ml otopljenog maslaca
Za nadjev: 
400 grama keksa Oreo 
1 litra sladoleda od vanilije 
šlag i/ili čokoladni preljev za ukras po želji
Priprema:
1.	Odstranite punjenje iz keksa namijenjenog za podlogu. Ne morate odstraniti baš svaki dio bijele kreme, ali pokušajte ukloniti većinu. 
2.	Tako pripremljene kekse usitnite u blenderu do praha te pomiješajte s rastopljenim maslacem.
3.	Dobivenu smjesu utisnite u kalup od torte i stavite u hladnjak da se stisne. 
4.	Pustite da sladoled od vanilije lagano omekša na sobnoj temperaturi pa ga izmiksajte s komadićima Oreo keksa namijenjenih za nadjev. Par komada ostavite za ukrašavanje. 
5.	Dobivenu smjesu premažite preko podloge i stavite u hladnjak da se sve zajedno stisne barem na dva sata. Ukrasite vrh torte s preostalim keksima. 
6.	Poslužite tortu hladnu s malo šlaga i/ili čokoladnog preljeva po želji. Dobar tek! 

 
               
               
               
                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            
