Pečena piletina s krumpirom u ovom receptu dobiva sasvim novu dimenziju zahvaljujući luku i vrhnju. Ovo zapečeno, kremasto i sasvim neodoljivo jelo napravit ćete vrlo jednostavno, bez dugotrajne pripreme i bez puno suđa. 

U trendu Genova - 14 Genova u sjeni drugih Pesto, uspinjače i nezaboravne panorame: Najpodcjenjeniji talijanski grad koji nas je osvojio na prvu Forest house Niko - 12 Forest House Niko Čarobna šumska kuća: Gdje vrijeme teče sporije, priroda miriše intenzivnije, a stres – ne postoji Turske mahune Tope se u ustima Ovako to rade Turci: Recept za najslasnije mahune koje ćete pojesti ove sezone

Piletinu trebate malo prepržiti na tavi, a onda sve posložiti u posudu za pečenje, zaliti umakom od vrhnja i začina i prepustiti pećnici da odradi odtatak posla. Piletna i krumpir u vrhnju, obogaćeni aromom pečenog luka i svježeg timijana mogli bi vas oboriti s nogu i postati stalni dio vašeg tjednog menija.

Galerija Piletna i krumpir u vrhnju 0