Pizza s pestom prava je oda jednostavnosti. Bosiljak, cherry rajčice i mozzarella - ukusno i bez komliciranja.

U trendu Genova - 14 Genova u sjeni drugih Pesto, uspinjače i nezaboravne panorame: Najpodcjenjeniji talijanski grad koji nas je osvojio na prvu Forest house Niko - 12 Forest House Niko Čarobna šumska kuća: Gdje vrijeme teče sporije, priroda miriše intenzivnije, a stres – ne postoji Sun Cruise Resort & Yacht hotel u Jeongdongjini, Južna Koreja (Ne)vjerojatni prizor "Nasukan" na stijeni: Kruzer dug 165 metara u Južnoj Koreji o kojem se i dalje priča

Provjerena kombinacija sastojaka tajna je za sjajan rezultat, a jednom kada probate ovu pizzu - sigurno ćete je se često sjetiti.

Idelna je za opuštenu večeru s prijateljima ili kada samo želite malo razigrati svakodnevni ručak.

 

Pizza s pestom - sastojci:

  • kukuruzno brašno, za razvlačenje tijesta
  • 450 g kupovnog tijesta za pizzu
  • 120 ml pesta od bosiljka s maslinovim uljem
  • 110 g svježe mozzarelle, natrgane
  • 10-15 cherry rajčica
  • svježi bosiljak
  • pahuljice ljute paprike

Pizza s pestom - priprema:

  1. Zagrijte pećnicu na 260 stupnjeva.
  2. Pospite lim za pečenje kukuruznim brašnom, stavite tijesto na lim za pečenje i razvucite ga pa izbodite vilicom.
  3. Pecite tijesto 5 minuta.
  4. Izvadite tijesto iz pećnice i premažite ga s 2 žlice pesta. Pospite sirom i rajčicama te pecite 6 do 8 minuta ili dok ne dobije lijepu boju.
  5. Dodajte nekoliko žličica pesta na pizzu.
  6. Pospite svježim bosiljkom i pahuljicama ljute paprike, narežite i poslužite.

Otkriće u Čakovcu: Beška je mjesto na kojem ćete uvijek dobro jesti Beška u Čakovcu - 9 Beška u Čakovcu - 8 Beška u Čakovcu - 7 +6 Beška u Čakovcu - 6