Ovaj Vindijin specijalitet za brunch možete kušati ovo ljeto na četiri lokacije. Potražite našu Punkufer Brunchy prikolicu 6. srpnja na Art Parku u Ribnjaku, 7. srpnja u sklopu Ljeta na Štrosu na Gornjem gradu, 13. srpnja u sklopu Ritma Mediterana na Strossmayerovu trgu te 24. kolovoza na Špancirfestu, i to, naravno, u vrijeme bruncha od 10 do 14 sati.

Za friške informacije o našem Brunchyju saznajte na službenoj stranici.

Sastojci za 4 osobe
8 tortilja
400 g pilećeg filea Cekin
150 g crvenog graha
150 g kukuruza šećerca
150 g sjeckane rajčice
1 zelena paprika
300 g naribanog sira edamca Vindija
sol, papar
čili papričice
svježi korijander
ulje

Priprema (40 min):
File narežite na manje rezance, začinite i popržite na ulju. Piletini dodajte grah, kukuruz, sjeckanu rajčicu i papriku narezanu na rezance, začinite pa sve zajedno pirjajte 5 min. Kad se nadjev malo ohladi dodajte sir, pomiješajte pa punite tortilje koje ste prethodno zagrijali na tavi. Punjene tortilje popecite sa svake strana na gril tavi i poslužite s umakom po želji.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju