Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Odabrano
Želim više
Preporuke
Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Odabrano
Želim više
Preporuke
Upravljaj obavijestima
Prati nas
Impressum
Uvjeti korištenja
Zaštita privatnosti
Politika o kolačićima
#vindija
Pokrovitelj Cekin
Lora Cepetić: Kako otkostiti pile za roladu i iskoristiti baš sve od njega za blagdanski ručak ili večeru
Pokrovitelj Cekin
Hrskavi izvana i sočni iznutra: Pileći kroketi chefa Stjepana Vukadina koji odlično pašu uz šalšu ušporko
Vindija donosi
Zlatni savjeti chefa: Kako rastrančirati pile u manje od minute
Punkufer.hr masterclass
Tri recepta, mnoštvo trikova i pregršt dobre atmosfere: Na trećoj kulinarskoj radionici Stipana Iličića sve je mirisalo po cimetu, rumu i naranči
Vindija donosi
Najdraži ljetni recept chefa Stipana Iličića: Brancin s porilukom i keljem u kremastom umaku s pancetom
Vindija donosi
Gotovo u 15 minuta: Recept za kremozne njoke s piletinom i plavim sirom koje nestaju s tanjura
Sve što je lijepo kratko traje
Brunchy na Špancirfestu: Parkirali smo se uz bok kultnom festivalu i pobrinuli da nitko ne ostane gladan
Još vijesti