Nova zimska priča ovih dana nastaje u istočnom dijelu Zagreba. Sobovi, sove, vatrica na otvorenom i zimski specijaliteti dio su čarobnog zimskog vrta Bota Šare - istočni dio grada ima priču koja će malo koga ostaviti ravnodušnim.

Veliki otvoreni prostor oko poznate zagrebačke gastronomske destinacije dobio je novo ruho. Već pri samom ulasku u zimski vrt dočekat će nas snježne sove i vrapci koji kao da su upravo doletjeli iz dalekih sjevernih krajeva.

Adventska ponuda, uz onu tradicionalnu Botinu od svježih ribljih specijaliteta, uključuje i neke novitete kao što su mesne i riblje tortilje te knedle. Uz DJ-a i glazbu uživo, kuhana vina i zimske kokteli pripremaju se upravo ispred gosta.

"Dani slavlja i uživanja mogu početi. Zagreb je dobio cosy mjesto koje će nas zbližiti i ispuniti pozitivnom energijom i veseljem", kažu zadovoljno u Bota Šari. 

Bogat program Adventa na Europskom trgu Advent na Europskom trgu - 4 Advent na Europskom trgu - 3 Advent na Europskom trgu - 1 +0 Advent na Europskom trgu - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju