Pravi topli sendvič ima lijepu zlatno-smeđu boju, hrskavu teksturu i ukusno te sočno punjenje. Da bi dobili taj hrskavi omotač mnogi kriške kruha premazuju s maslacem ili uljem.

Iako upotreba maslaca i ulja daje solidne rezultate i nije pogrešna, postoji još zanimljivija metoda za dobivanje hrskave korice toplog sendviča koja se širi društvenim mrežama.

Korisnici na društvenim mrežama savjetuju da vanjsku stranu kruha premažete majonezom prije nego ga stavite u zagrijanu tavu.

Meso Hrana i piće 3 pomoćnika uz koje crveno meso više nikada neće ispasti tvrdo i žilavo

Možda vam se čini čudnim izborom termički obrađivati majonezu, no prisjetite se od čega se ona radi – žumanjaka i ulja. Ne samo da ćete upotrebom majoneze dobiti izražajniju boju sendviča, već će on biti hrskaviji, a neki tvrde i ukusniji.

Prilikom pečenja toplog sendviča izbjegavajte još jednu čestu pogrešku – nemojte kruh stavljati na visoku temperaturu jer će isti brzo izgorjeti. Puno je bolje sendvič peći na umjerenoj temperaturi, ali nešto duže vremena.

Gotovo za 5 minuta: Najbolji trik za pizza-tijesto bez dizanja Pizza - 4 Pizza - 3 Pizza - 2 +1 Pizza - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju