Sastojci:
300 grama špageta
300 grama cherry rajčica
1 litra povrtnog temeljca
1 luk
2-3 češnja češnjaka
½ čajne žličice čili papričica u listićima
2 šake svježeg bosiljka
2 žlice maslinova ulja
sol i papar po želji
parmezan po želji

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

Kremasta tjestenina Hrana i piće Iz jednog lonca: Recept za najkremastiju tjesteninu bez grama sira i maslaca

Priprema:
1. Očistite luk, narežite ga na tanke trakice . Isto napravite i sa češnjakom, 

2. Cherry rajčice operite i prepolovite.

3. U plitkom, ali širokom loncu ubacite suhe špagete, cherry rajčice, temeljac, luk i češnjak, čili papričicu u listićima, bosiljak, maslinovo ulje, sol i papar.

4. Stavite na vatru. Kada temeljac zavrije kuhajte oko 10 minuta, odnosno dok tjestenina ne postane al dente, a većina tekućine ispari.

5. Poslužite toplo s naribanim parmezanom po želji. Dobar tek!