Galerija A’mare - 13 8 A’mare - 12 8 A’mare - 10 8 A’mare - 9 8

U trendu Piccolina kućica, Gata, Airbnb - 1 70 eura za noć Za savršen odmor dovoljno je svega 19 kvadrata! Dokaz je i ova kućica u okolici Splita La Pelosa - 2 Sladak život gorkog okusa Talijanski Maldivi? "Plaža koju morate vidjeti" ima pravila koja se neće svima svidjeti Rustica - 4 Velike porcije, ali... Restoran Rustica: "Narodni" restoran na početku Dubrave koji nije ostavio dobar dojam

Nova gastropriča, lokalna, ali sa svjetskim potpisom predstavljena je u zadarskom hotelu A'mare, u čijem ćete restoranu od kraja svibnja moći uživati u brunchu koji priprema chef Ivan TartaroBrunch koji je osmislio spaja vrhunske lokalne namirnice i slasna jela koja uključuju domaći sourdough kruh i peciva, fermentirane delicije, kao i hranu pripremljenu ispod peke i na otvorenoj vatri.

Mladi chef Ivan Tartaro rođen je u Queens'u u Americi, a kulinarsko iskustvo stekao je u restoranima s Michellinovim zvjezdicama, po tapas-barovima i hotelima.

Nakon 23 godine u Americi chef Tartaro se odlučio vratiti korijenima. Najprije je tri godine proveo u Zagrebu, a zatim je počeo raditi u kuhinji hotela A'mare, gdje se usredotočio na Dalmaciju i Mediteran, od Maroka do Turske. Svoja jela opisuje kao iskrena i tradicionalna te uživa u istraživanju okusa i mirisa ovog kraja. 

U galeriji fotografija prenosimo djelić ugođaja kakav možete iskusiti u A'mareu. 

Upoznajte otok zatvorenih očiju: Mjesto u Malom Lošinju s kojega nećete htjeti otići Miomirisni vrt Lošinj - 6 Miomirisni vrt Lošinj - 5 Miomirisni vrt Lošinj - 4 +7 Miomirisni vrt Lošinj - 3