Nova gastropriča, lokalna, ali sa svjetskim potpisom predstavljena je u zadarskom hotelu A'mare, u čijem ćete restoranu od kraja svibnja moći uživati u brunchu koji priprema chef Ivan TartaroBrunch koji je osmislio spaja vrhunske lokalne namirnice i slasna jela koja uključuju domaći sourdough kruh i peciva, fermentirane delicije, kao i hranu pripremljenu ispod peke i na otvorenoj vatri.

Mladi chef Ivan Tartaro rođen je u Queens'u u Americi, a kulinarsko iskustvo stekao je u restoranima s Michellinovim zvjezdicama, po tapas-barovima i hotelima.

Nakon 23 godine u Americi chef Tartaro se odlučio vratiti korijenima. Najprije je tri godine proveo u Zagrebu, a zatim je počeo raditi u kuhinji hotela A'mare, gdje se usredotočio na Dalmaciju i Mediteran, od Maroka do Turske. Svoja jela opisuje kao iskrena i tradicionalna te uživa u istraživanju okusa i mirisa ovog kraja. 

U galeriji fotografija prenosimo djelić ugođaja kakav možete iskusiti u A'mareu. 

Upoznajte otok zatvorenih očiju: Mjesto u Malom Lošinju s kojega nećete htjeti otići Miomirisni vrt Lošinj - 6 Miomirisni vrt Lošinj - 5 Miomirisni vrt Lošinj - 4 +7 Miomirisni vrt Lošinj - 3  

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju