Galerija A’mare - 13 8 A’mare - 12 8 A’mare - 10 8 A’mare - 9 8

U trendu Limun kocke s grčkim jogurtom Jednostavno Lagane, osvježavajuće i silno ukusne: Recept za limun kocke s grčkim jogurtom Slani kolač s tikvicama i parmezanom Brzo i prefino Bolji od kruha: Recept za slani kolač s tikvicama i parmezanom Osijek Slavonski izlet Prije sam obišao Andaluziju, Maroko, Siciliju... Dojmovi mog prvog posjeta Osijeku, koji mi se praktični nalazi "na pragu"

Nova gastropriča, lokalna, ali sa svjetskim potpisom predstavljena je u zadarskom hotelu A'mare, u čijem ćete restoranu od kraja svibnja moći uživati u brunchu koji priprema chef Ivan TartaroBrunch koji je osmislio spaja vrhunske lokalne namirnice i slasna jela koja uključuju domaći sourdough kruh i peciva, fermentirane delicije, kao i hranu pripremljenu ispod peke i na otvorenoj vatri.

Mladi chef Ivan Tartaro rođen je u Queens'u u Americi, a kulinarsko iskustvo stekao je u restoranima s Michellinovim zvjezdicama, po tapas-barovima i hotelima.

Nakon 23 godine u Americi chef Tartaro se odlučio vratiti korijenima. Najprije je tri godine proveo u Zagrebu, a zatim je počeo raditi u kuhinji hotela A'mare, gdje se usredotočio na Dalmaciju i Mediteran, od Maroka do Turske. Svoja jela opisuje kao iskrena i tradicionalna te uživa u istraživanju okusa i mirisa ovog kraja. 

U galeriji fotografija prenosimo djelić ugođaja kakav možete iskusiti u A'mareu. 

Upoznajte otok zatvorenih očiju: Mjesto u Malom Lošinju s kojega nećete htjeti otići Miomirisni vrt Lošinj - 6 Miomirisni vrt Lošinj - 5 Miomirisni vrt Lošinj - 4 +7 Miomirisni vrt Lošinj - 3